pondělí 4. dubna 2011

Jarní rozjímání...

Od podzimu mám pocit, že jsem zestárla nejméně o sto let...udála se spousta věcí, které zamávaly s mým dosavadním životem. Přispělo k tomu nejen narození mého syna, ale i spousta dalších okolností. Jednou z mnoha změn v mém životě, kromě narození mého syna loni v prosinci, přineslo naše přestěhování se zpátky do Prahy.

Před 3 lety jsme se rozhodli "jí" opustit a usídlit se sice blízko "ní", ale více v přírodě. Snažili jsme si najít na všem spíše to hezké a zkusili žít jinak než do té doby. I když tam bylo krásně, pořád jsme cítili, že nám něco chybí, že to prostě není ono....Na krátkou dobu se nám místo stalo domovem, s mým mužem jsme se zde vzali a narodil se nám tu náš syn...Přes všechnu snahu nám toto místo nakonec nepřineslo mnoho štěstí a začali nám chybět věci, které pro nás dříve byly běžné a všední. A tak jsem teď šťastná, že se vracím zpět tam, odkud jsem před lety prchla, a doufám, že zde znovu najdu svou ztracenou energii. :-)
Krásné jaro všem! Přeji i vám, abyste našli svou ztracenou energii, pokud jste jí někde v uplynulých měsících, týdnech či dnech někde ztratili. A nebojte se udělat i zásadní, velká rozhodnutí, i když se to nesetká ve vašem okolí s příliš velkým pochopením. Je to jen váš život......

Žádné komentáře:

Okomentovat