čtvrtek 21. července 2011

Letní závitky...


Buď je milujeme nebo nesnášíme. Myslím, že nic mezitím není. Řeč je o čínských bistrech a jejich "specialitkách".:-) Všichni občas váháme jestli to kuře (vepř, kráva) je opravdu kuře (vepř, kráva) a ne něco jiného.:-D Já ovšem ujíždím na jarních závitcích...jsou mastné až hrůza, ale tak dobré. Vždycky si jich objednám víc a pak jen labužnicky olizuji prsty od omastku.:-D Nikdy neodolám.
Na jejich přípravě není vůbec nic složitého, tak jsem se rozhodla, že si je udělám doma.

Nejraději je mám se zelím, mrkví, houbami, pórkem a mletým masem

Rýžový papír je nutné nejprve namočit
Balení je hračka



Smažíme ve vyšší vrstvě oleje


Hotovo
Řekla bych, že se povedly. Každopádně prsty jsem měla umaštěné jako obvykle... :-)

3 komentáře:

  1. Haničko, taky si je ráda dávám a jak vidím, podle tvého skvělého návodu, není příprava žádná věda! Děkuji a přeji hezký večer.
    Helena

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Haníku,
    jarní závitky mám taky moc ráda. Chodili jsme na ně do "číny" v Haštalské. Byly jen se zelím a ano velmi mastné, ale křupavé. To je jako s palačinkami "zapečenými" na pánvi - po rusku, podle Tanji a s vajíčkovou náplní. To taky můžu :-))) Chutná mi to podobně, protože palačinky jsou dělané se sodou a nejsou moc sladké. Také mám ráda rýžové nudle.... Máš to krásně nafocené.
    Hezký večer, zdraví Jana

    OdpovědětVymazat
  3. :))) takhle mastně nezdravě teto jo?? :))) A jsou to tedy letní a nebo jarní závitky? :)) Popravdě musím říct, že já jsem asi ta mezitím :)))) Ani je nemiluju, ale ani nesnáším :)))) M.

    OdpovědětVymazat